Vi är Hugos

Om Hugos

Från och med juni 2022 äger Karlssongruppen AB 66% av aktierna i Hugos och är därmed tillsammans med Torbjörn Hugosson ägare av bolaget. Husbilsbyggandet startade en gång som en hobby utifrån ett intresse för hemmasnickeri och camping.

Åke Hugosson började bygga husvagnar hemma i garaget på sjuttiotalet. Intresset växte så småningom till att bli en bisysselsättning. "HUGOS Bil och Husvagns Service" blev till att börja med ett företag där husvagnsägare i smålandstrakten fick hjälp med att serva, reparera och bygga om sina husvagnar och övriga fordon.

I mitten av åttiotalet fick Hugos en förfrågan om att inreda skåpbilar till campingbilar. Uppdraget antogs och lyckades över förväntan. En ny inriktning tog fart. Med tiden blev det fler och fler sorters husbilar och även karosser till andra sorters fordon.

1997 övergick bolaget till ett aktiebolag.

2013 flyttade verksamheten till för oss nya och väl anpassade lokaler. Med nybyggd kontor, butik och personalutrymmen. Med verkstadsdel där det finns lyft för husvagn och lyftbockar för husbilar upp till 26 ton! Traverser i tak, separata utrymmen för skadeverkstad och limbord för sandwichpaneler.  

Vår affärsidé är att bygga och serva husbilar på beställning med precis sådana egenskaper som ni vill att en husbilar ska ha. Det innebär en bil som motsvarar alla era förväntningar i fråga om storlek, utförande, livslängd och kvalitet. Vi arbetar med de bästa leverantörerna inom branschen.

"Kvalitet från början till slut"  med mycket nöjda Hugosägande kunder i Sverige och övriga Europa.

Medarbetare

Vi på Hugos är stolta över vår duktiga och kunniga personal. Med stor erfarenhet från olika brancher kan vi bygga exlusiva husbilar med senaste teknologi och ädelträinredning, transortskåp, och försäljningsvagnar, mm.

Tack vare vår breda kompetens klarar vi att utföra alla typer av arbeten under ett tak.

Torbjörn Hugosson
Torbjörn Hugosson
Platschef
070-516 85 50
Skicka e-post
Peter Hugosson
Peter Hugosson
Skicka e-post
Åke Hugosson
Åke Hugosson
Tomas Kvarnström
Tomas Kvarnström
Halil Saljaj
Halil Saljaj
Pelle Lundell
Pelle Lundell
Leif Eriksson
Leif Eriksson
Mathias Andersson
Mathias Andersson
Martin Liljeblad
Martin Liljeblad
Tobias Lisell
Tobias Lisell
Peter Fagerberg
Peter Fagerberg