En del av Karlssongruppen

Husbilar

Våra husbilar är era hem. Det är Ni som kund som bestämmer. Vi bygger er husbil precis så som ni önskar. Självklart hjälper vi gärna till att komma fram till den lösning som passar er bäst. Det finns flera saker att ta ställning till.  

 

KAROSSEN

Är en sandwich- konstruktion med yttre skal av glasfiberarmerad polyester. Isoleringen i tak/väggar är 40 mm och i golv 60 mm. Dessutom är den aerodynamiskt utformad med runda hörn som minskar luftmotståndet och ger ett stilfullt utseende.

 

INREDNING

Ni ritar er egen planlösning eller/och utformar den tillsammans med oss. Inredningen beror såklart på hur ni ska använda er husbil. Kanske ska er inredning vara för en crossbuss eller en skåpbil som ni ska bygga till husbil. Valet är helt er och vi kan anpassa er inredning efter just era behov.

 

CHASSI

Vi bygger på de flesta chassi, t.ex. Fiat, Mercedes-Benz, Iveco, MAN, Volvo eller Scania. Har ni redan ett chassi bygger vi givetvis på det, annars beställer vi hem det ni önskar. 

 

BYGGA SKÅPBIL TILL HUSBIL?

Vill du bygga om en skåpbil till husbil? Vi är specialiserade inom ombyggnation och kan såklart hjälpa dig. Kontakta oss så hjälper vi dig genomföra din idé!

Iveco

Inredning av Iveco rullstolsanpassad

MB Atego - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter 416 - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter med långsoffor

MB Sprinter 4x4

MB 616s

MB 616o

MB Vario

MB Sprinter 518 T

Fiat plåtis - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter 318

Volvo FL

Volvo B10 M

Volvo

Scania N

Scania J

Actros

MB Atego B

MB Actros 18ton

Volvo B10m Rallycrossbuss

Inredning av Fiat med rullstolsramp

Inredning av Citroen med långbäddar