Vi bygger servicefordon

Inred med stil med Sortimos sortiment

Sortimo bilinredning är mycket mer än bara en hylla i transportbilens lastutrymme. Sortimo erbjuder lösningar för ökad produktivitet, bättre ekonomi och nöjda medarbetare, företagare och framför allt kunder.

Se våra referenser

Vi är experter på fordonsinredning

Ett fordon är för många den centrala arbetsplatsen och det viktigaste arbetsredskapet för att utföra jobbet så effektivt och proffsigt som möjligt.

En bra bilinredning är mycket mer än bara en hylla i transport­bilens lastutrymme. Vi erbjuder lösningar för ökad produktivitet, bättre ekonomi och nöjda medarbetare, företagare och framför allt kunder.

Sortimos bilinredningar är ett utmärkt val för proffs som ofta är på resande fot. Dessa bilinredningar ger ordning och struktur i fordonet vilket gör det enklare att hålla koll på arbetsmaterial.

De är konstruerade för att göra den mobila arbetsvardagen mer professionell, säker och ekonomisk.

 

Sortimo


Hyllor

Att montera hyllor i skåpsutrymmet gör det enklare att hålla ordning och reda på dina verktyg och ditt material. Hyllor finns att välja på i en mängd olika storlekar, material och funktioner och kommer med en hög kant för att ge verktygen en säker resa.

 

Skåp

Här kan du enkelt gömma undan arbetsutrustning och skapa ett rent och organiserat utseende.

 

Lådor

Även lådor är ett måste när det kommer till bilinredning. Här kan du nämligen placera alla dina mindre verktyg och delar och snabbt och enkelt komma åt dem när du behöver dem. Lägg i ett halkskydd i botten för att de inte ska åka omkring när du kör eller investera i lådavskiljare för att hålla innehållet separerade från varandra.

 


Tillbehör

Exempel på tillbehör är bland annat väskor, backar, extrabelysning, verktygshållare och säkerhetsprodukter. Med dem har du stor möjlighet att skräddarsy inredningen efter dina behov för att göra din mobila arbetsplats till den absolut bästa.

 

Taksystem

Fordonets tak är en perfekt plats för förvaring och transport av större och skrymmande produkter. Med ett specialanpassat taksystem får du mer tillgänglig plats i lastutrymmet och en säkrare transport.

 

Golv

Robusta och halkfria golv med hög slagtålhet för användning under många år.

 


Vi fixar mobila arbetsplatser i alla fordon

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt behov!

Kontakta oss

Referenser

OTM Energi

Vetlanda Rör

Byggbolaget Renault Trafic

Dekundus VW T6

Lobiens Mercedes Vito

Maskinservice Fiat

Njudung Energi VW Caddy

Njudung Energi VW T6

Mats El Toyota

VEÅ Ford Transit

Vetlanda Kommun Tekniska kontoret

Ledningsbil VW Touareng