Vi bygger servicefordon

Inred med stil med Sortimos sortiment

Sortimo bilinredning är mycket mer än bara en hylla i transportbilens lastutrymme. Sortimo erbjuder lösningar för ökad produktivitet, bättre ekonomi och nöjda medarbetare, företagare och framför allt kunder.

Se våra referenser

Vi är experter på fordonsinredning

Ett fordon är för många den centrala arbetsplatsen oavsett om de använder en pickup eller en skåpbil så kan det vara det viktigaste arbetsredskapet för att utföra jobbet så effektivt och proffsigt som möjligt.

En bra bilinredning är mycket mer än bara en hylla i transport­bilens lastutrymme. Vi erbjuder lösningar för ökad produktivitet, bättre ekonomi och nöjda medarbetare, företagare och framför allt kunder.

Bilinredning till pickup och skåpbil för professionell effektivitet

Sortimos bilinredningar är ett utmärkt val för proffs som ofta är på resande fot oavsett om de använder en pickup eller en skåpbil. Dessa bilinredningar ger ordning och struktur i fordonet vilket gör det enklare att hålla koll på arbetsmaterial.

De är konstruerade för att göra den mobila arbetsvardagen mer professionell, säker och ekonomisk.

 

Sortimo


Hyllor

Att montera hyllor i skåpsutrymmet gör det enklare att hålla ordning och reda på dina verktyg och ditt material. Hyllor finns att välja på i en mängd olika storlekar, material och funktioner och kommer med en hög kant för att ge verktygen en säker resa. Dem kan också anpassas för att passa olika typer av fordon, inklusive skåpbilar och pickuper. Det gör det möjligt att effektivt organisera och transportera arbetsredskap. Med rätt bilinredning, inklusive skräddarsydda hyllor, kan du öka din arbetsplatsens funktionalitet och effektivitet samtidigt som du säkerställer att allt är ordentligt skyddat och lättillgängligt när du behöver det.

 

Skåp

Skräddarsydda skåp som du enkelt kan gömma undan arbetsutrustning och skapa ett rent och organiserat utseende i ditt fordon. Som också optimerar användbarheten av din pickup eller skåpbil där du enkelt kan hitta och nå ditt arbetsmaterial, vilket i sin tur sparar tid och ökar din arbetseffektivitet. Ditt fordon blir inte bara en arbetsplats utan också en plats som reflekterar din
professionalism och ordningssinne.

 

Lådor

Även lådor är ett måste när det kommer till bilinredning. Här kan du nämligen placera alla dina mindre verktyg och delar och snabbt och enkelt komma åt dem när du behöver dem. Lägg i ett halkskydd i botten för att de inte ska åka omkring när du kör eller investera i lådavskiljare för att hålla innehållet separerade från varandra.

 


Tillbehör

Exempel på tillbehör är bland annat väskor, backar, extrabelysning, verktygshållare och säkerhetsprodukter. Med dem har du stor möjlighet att skräddarsy inredningen efter dina behov för att göra din mobila arbetsplats till den absolut bästa.

 

Taksystem

Fordonets tak är en perfekt plats för förvaring och transport av större och skrymmande produkter. Med ett specialanpassat taksystem får du mer tillgänglig plats i lastutrymmet och en säkrare transport.

 

Golv

Robusta och halkfria golv med hög slagtålhet som är utformade för att stå emot påfrestningar, inklusive tungt arbetsmaterial och intensiv användning, vilket säkerställer att de bibehåller sin kvalitet och säkerhet över många år. De halkfria ytorna bidrar också till att minska risken för olyckor och bevarar fordonets värde genom att skydda golvets struktur och utseende. Med ett sådant golv kan du vara säker på att din arbetsmiljö förblir säker och funktionell över lång tid.


Vi fixar mobila arbetsplatser i alla fordon

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt behov!

Kontakta oss

Referenser

OTM Energi

Vetlanda Rör

Byggbolaget Renault Trafic

Dekundus VW T6

Lobiens Mercedes Vito

Maskinservice Fiat

Njudung Energi VW Caddy

Njudung Energi VW T6

Mats El Toyota

VEÅ Ford Transit

Vetlanda Kommun Tekniska kontoret

Ledningsbil VW Touareng