Vi bygger Husbilar

Starta ditt äventyr med oss

Specialanpassningar och byggnation av husbilar är som att skapa en dröm på hjul. Det är en möjlighet att forma ett rullande hem som exakt matchar ens livsstil och önskemål. En husbil kan förvandlas från en enkel transportlösning till ett rullande palats, där varje detalj är skräddarsydd och anpassad efter ens unika önskemål.

Se våra referenser

Bygg din egen husbil

En husbil kan förvandlas från ett vanligt transportfordon som exempelvis en lastbil till ett rullande hem med alla bekvämligheter man behöver för en bekväm livsstil genom en ombyggnation.

Det kan innefatta allt från ett fullutrustat kök, ett bekvämt sovrum, ett badrum med dusch och toalett, till en plats för avkoppling och underhållning med en TV och ljudanläggning.

Specialanpassningar kan också innefatta tekniska detaljer som solpaneler för att generera egen energi, extra förvaringsutrymmen, ett klimatkontrollsystem, eller även en garageplats för en bil eller en motorcykel.

Vi kan vara behjälpliga med att skaffa fram ett lämpligt lastbilschassi för ombyggnation. Dina önskemål och behov är vår högsta prioritet när det gäller en ombyggnation. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd husbil som passar din livsstil och äventyr. Oavsett om du föredrar att resa över landsvägarna, campa i naturen eller utforska nya platser, kan vi göra din dröm om en bekväm och anpassad husbil till verklighet genom en ombyggnation.

Bygg på lastbilschassi

Vi bygger på de flesta chassi, t.ex. Fiat, Mercedes-Benz, Iveco, MAN, Volvo eller Scania. Har ni redan ett chassi bygger vi givetvis på det, annars beställer vi hem det ni önskar.

Karossen

Husbilen har en sandwich- konstruktion med yttre skal av glasfiberarmerad polyester, vilket ger den utmärkt hållbarhet och vädertålighet. Isoleringen i tak/väggar är 40 mm och i golv 60 mm, vilket ger en effektiv termisk prestanda och bekväm temperaturreglering i alla väder. Dessutom är den aerodynamiskt utformad med sina rundade hörn så den är inte bara tilltalande ur ett estetiskt perspektiv utan minskar också luftmotståndet, vilket kan översätta till bränsleeffektivitet under körning. Det ger husbilen en modern och stilfull framtoning samtidigt som den är praktisk och funktionell för alla dina äventyr på vägen.

 

Inredning

Ni har möjligheten att skapa er helt egen, skräddarsydda planlösning för er husbil. Vi erbjuder er stöd och samarbete i designprocessen så att ni får precis det ni behöver. Oavsett om ni planerar att använda husbilen som en crossbuss, skåpbil eller traditionell husbil, så kan vi skapa en inredning som passar era specifika behov när vi utför ombyggnationen. Valet är helt ert, och vår flexibilitet gör det möjligt att anpassa varje detalj av er inredning för att uppfylla era unika krav och önskemål. Genom att anlita oss för en ombyggnation av en lastbil till en husbil får ni en praktisk och bekväm lösning för era äventyr och livsstil

 

Bygga skåpbil till husbil?

Vill du bygga om en skåpbil till husbil? Vi är specialiserade inom ombyggnation och kan såklart hjälpa dig. Kontakta oss så hjälper vi dig genomföra din idé!

Kontakta oss

Tillgängligt för alla

Våra husbilar kan också göras mer tillgängliga för personer med funktionsnedsättningar. Med speciella anpassningar som rullstolsramper och handtag för att underlätta rörelse och manövrering kan vi skapa husbilsdrömmar för alla.

Byggnation av husbilar är en konstform som kräver mycket omsorg och precision. Varje detalj är viktig för att skapa ett hem på hjul som är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Det är en möjlighet att skapa en plats där ens drömmar kan bli verklighet och där man kan resa och uppleva världen på ett bekvämt och stilfullt sätt.

Här kan du se ett exempel på ombyggnad.

Referenser

Iveco

Inredning av Iveco rullstolsanpassad

MB Atego - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter 416 - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter med långsoffor

MB Sprinter 4x4

MB 616s

MB 616o

MB Vario

MB Sprinter 518 T

Fiat plåtis - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter 318

Volvo FL

Volvo B10 M

Volvo

Scania N

Scania J

Actros

MB Atego B

MB Actros 18ton

Volvo B10m Rallycrossbuss

Inredning av Fiat med rullstolsramp

Inredning av Citroen med långbäddar