Vi bygger Husbilar

Starta ditt äventyr med oss

Specialanpassningar och byggnation av husbilar är som att skapa en dröm på hjul. Det är en möjlighet att forma ett rullande hem som exakt matchar ens livsstil och önskemål. En husbil kan förvandlas från en enkel transportlösning till ett rullande palats, där varje detalj är skräddarsydd och anpassad efter ens unika önskemål.

Se våra referenser

Bygg din egen husbil

En husbil kan förvandlas från ett vanligt transportfordon till ett rullande hem med alla bekvämligheter man behöver för en bekväm livsstil.

Det kan innefatta allt från ett fullutrustat kök, ett bekvämt sovrum, ett badrum med dusch och toalett, till en plats för avkoppling och underhållning med en TV och ljudanläggning.

Specialanpassningar kan också innefatta tekniska detaljer som solpaneler för att generera egen energi, extra förvaringsutrymmen, ett klimatkontrollsystem, eller även en garageplats för en bil eller en motorcykel.

Vi kan vara behjälpliga med att skaffa fram ett lämpligt lastbilschassi för ombyggnation. Ombyggnation utförs helt efter kundens önskemål. 

Bygg på lastbilschassi

Vi bygger på de flesta chassi, t.ex. Fiat, Mercedes-Benz, Iveco, MAN, Volvo eller Scania. Har ni redan ett chassi bygger vi givetvis på det, annars beställer vi hem det ni önskar.

Karossen

Är en sandwich- konstruktion med yttre skal av glasfiberarmerad polyester. Isoleringen i tak/väggar är 40 mm och i golv 60 mm. Dessutom är den aerodynamiskt utformad med runda hörn som minskar luftmotståndet och ger ett stilfullt utseende.

 

Inredning

Ni ritar er egen planlösning eller/och utformar den tillsammans med oss. Inredningen beror såklart på hur ni ska använda er husbil. Kanske ska er inredning vara för en crossbuss eller en skåpbil som ni ska bygga till husbil. Valet är helt er och vi kan anpassa er inredning efter just era behov.

 

Bygga skåpbil till husbil?

Vill du bygga om en skåpbil till husbil? Vi är specialiserade inom ombyggnation och kan såklart hjälpa dig. Kontakta oss så hjälper vi dig genomföra din idé!

Kontakta oss

Tillgängligt för alla

Våra husbilar kan också göras mer tillgängliga för personer med funktionsnedsättningar. Med speciella anpassningar som rullstolsramper och handtag för att underlätta rörelse och manövrering kan vi skapa husbilsdrömmar för alla.

Byggnation av husbilar är en konstform som kräver mycket omsorg och precision. Varje detalj är viktig för att skapa ett hem på hjul som är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Det är en möjlighet att skapa en plats där ens drömmar kan bli verklighet och där man kan resa och uppleva världen på ett bekvämt och stilfullt sätt.

Här kan du se ett exempel på ombyggnad.

Referenser

Iveco

Inredning av Iveco rullstolsanpassad

MB Atego - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter 416 - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter med långsoffor

MB Sprinter 4x4

MB 616s

MB 616o

MB Vario

MB Sprinter 518 T

Fiat plåtis - Inredning och ombyggnation

MB Sprinter 318

Volvo FL

Volvo B10 M

Volvo

Scania N

Scania J

Actros

MB Atego B

MB Actros 18ton

Volvo B10m Rallycrossbuss

Inredning av Fiat med rullstolsramp

Inredning av Citroen med långbäddar