Vi bygger Biblioteksbussar

Ambulerande bibliotek för alla

 Populär ombyggnation för kommuner med mycket landsbygd! Perfekt för att kunna nå de som har svårt att komma in till biblioteket.

Innovativ ombyggnation av bokbussar

Vi har en passion för att skapa mobila bibliotekslösningar genom att bygga bokbussar och göra en ombyggnation av olika fordon som är både funktionella och inspirerande. Genom att kombinera kreativitet och expertis i fordonsteknik har vi gjort det möjligt för samhällen att ta med sig böcker ut i hela staden eller byn, och till och med till avlägsna platser där tillgång till traditionella bibliotek är begränsad.

Unika bokbussar genom ombyggnation

Våra bokbussar är specialbyggda för att rymma många böcker i olika genrer och åldersgrupper, vilket gör det möjligt för människor i alla åldrar att upptäcka spännande läsning. När vi genomför en ombyggnation av ett fordon till en bokbuss tänker vi även på att skapa bekväma sittplatser.Då bokbussar har blivit en symbol för läsningens tillgänglighet och kunskapens spridning. Genom att ta biblioteket till folket har vi gett samhällen en möjlighet att uppleva glädjen av böcker och lärande oavsett var de befinner sig. Vi fortsätter att bygga bokbussar genom ombyggnation som främjar äsning och kunskapsspridning, och det är vi stolta över för att vara en viktig del av samhällena de betjänar.